Jobbardagar i mars och april

OBS – ej aktuell sida!

Nu rustar vi våra båtar och hus inför sommaren.

Pulingar, ledare, föräldrar och övriga intresserade är välkomna till jobbardagar lördagarna 21 mars och 18 april

Du kan välja mellan att själv ta dig till lägerplatsen eller att åka gemensamt från färjeläget på Björkö. Det senare är till för dig som inte kan få bilskjuts hela vägen.
OBS! På grund av nuvarande läge avseende Coronapandemin så vill vi ha föranmälan till jobbardagen 18 april senast 17 april kl 18. Anmälan görs till Cecilia.

Följande gäller:
Samling sker på parkeringsplatsen vid färjeläget på Björkö (direkt till höger när man kör av färjan, så välj gärna höger körfält på färjan) kl 10.50 (färjan går från Lilla Varholmen kl 10.40). Vi fortsätter sedan gemensamt till lägerplatsen i Bovik och förhoppningen är att de som åkt buss skall få plats i bilarna. Bussen Röd Express går från Centralstationen (Läge K) mot Lilla Varholmen kl 10:01, men kolla gärna Västtrafiks hemsida så att det inte blivit några förändringar.
Hemfärd senast kl 16. Planera gärna att stanna tills dess för det kan vara några som behöver bilskjuts tillbaka till färjan då.

Tag med oömma arbetskläder och god arbetslust. Det är också bra om du tar med städmaterial, verktyg och trädgårdsredskap om du har sådant. Det är svårt att veta exakt vad som behövs, men tag gärna med sådant som du tror kan vara användbart vid vårrustning av båtar, hus och trädgård. Vi bju’r på en enklare lunch!
Egentligen är det väl självklart att alla som skall på läger hjälps åt, men ändå har vi ett par extra morötter: Är du puling och jobbar hela dagen fram till kl 16 får du

  • förtur till sommarens läger (om vi har fått komplett anmälan senast 31 mars)
  • rabatt på avgiften till sommarens läger

Alltså ytterligare skäl för just dig att komma!

OBS! Ledare/instruktörer samlas på lägergården kl 10.

OBS 2! Om vi måste ställa in en jobbardag så meddelas det här på hemsidan i så god tid som möjligt.