Tall Ships Races 2019

OBS! Ej aktuell sida!

I år är det äntligen dags att segla Tall Ships Races i Skutföreningens namn igen, ombord på skutan Westvind. Vi kommer att segla etapp 1 från Aalborg i Danmark till Fredrikstad i Norge.
Just nu behöver vi besättning i åldern 16 – 25 år. I dag är det tre befäl och sex i besättningen anmälda, men vi vill gärna ha full besättning, alltså gärna en till!

När seglingen börjar så kommer Westvind att ligga i Lysekil. Vi åker därför buss tillsammans från Göteborg söndagen den 30 juni kl 8:21. Så fort som vi mönstrat på Westvind så seglar vi söderut tillsammans med några andra skutor för att anlända i Aalborg den 3 juli. Det blir en fantastisk segling tillsammans.

I Aalborg är vi sedan med på allt som händer, crew parade, crew party, fyrverkeri m m. Samtidigt förbereder vi oss för etapp 1, kappseglingen till Fredrikstad i Norge.

Torsdagen den 11 juli anländer vi i Fredrikstad. Vi hinner varva ned och kanske koppla av lite för att sedan ta tåget till Göteborg på lördasgen. Beroende på vilket tåg vi väljer så är vi tillbaka i Göteborg senast kl 22 den 12 juli.

Men vad kostar det då? I dagsläget är det inte helt klart, men med lite pengar från Västra Götalandsregionen är tanken att det absolut inte kostar mer än maten ombord, kanske mindre.

Så anmäl dig då innan platserna är slut! Du kan skicka mail till mig, Janne, eller anmäla dig på vårt Facebook-event. Men anmäl dig nu – innan platserna ombord är slut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA