Hjälp till hos oss

Ungdomsförbundet Sveriges Flotta är en ideell förening. Det innebär att all verksamhet genomförs utan något vinstintresse och att alla medlemmar kan påverka verksamheten vid bl a årsstämmor. Västra Distriktet driver Boviks Seglarskola och inom distriktet finns också 6 klubbar.
I denna verksamhet finns det ingen avlönad personal. Därför är det viktigt att vi kan fördela arbetet på så många personer som möjligt.

Vi har en distriktsstyrelse, där ledamöterna fördelat ansvaret mellan sig. Alla klubbar har styrelser med ansvar för sin verksamhet. Vi har också ett stort antal ledare som utför olika uppgifter. Dessutom har vi jobbardagar där både föräldrar och ungdomar hjälper till. Och vi har några föräldrar som hjälper till med specifika uppgifter.

Men, för att allt skall fungera behövs det ännu mer hjälp. Här är exempel på en del uppgifter. Känner du att du passar in och vill hjälpa till; hör av dig! Är det något annat du känner att just du kan hjälpa till med; hör av dig!

  • Hjälpa till som ledare på läger. Då vill vi gärna att du börjar med att förutsättningslöst “prya” på ett vår- eller höstläger.
  • Hjälpa till som ledare i klubbverksamheten. Är det intressant så kommer vi överens om ett par tillfällen då du testar. Känns det sedan bra vill vi att du bokar upp dig regelbundet, gärna en gång per vecka, men minst en gång per månad.
  • Hjälpa till inom ett specialområde. Det kan vara snickare, målare, rörmokare, elektriker
    m m. Alltså någon som vi kan kontakta/anlita när vi har speciella projekt på gång.
  • Hjälpa till med annat, det kan vara transporter av prylar, skjuts för ungdomar till och från verksamhet m m.

Har du lust och möjlighet att hjälpa till för att göra vår verksamhet ännu bättre så kontakta oss här.

Klubbarna

Läger