Nu pågår flytten

Nu är vi i full gång med klubbarnas flytt till den nya klubblokalen. Det finns ett stort intresse av att hjälpa till och allt flyter verkligen på bra.

Här hittar du alltid aktuell information om flytten!

Postat i Göta Lejon, Gripen, Nyheter, Sjölejonet, Yggdrasil

Flytt till ny klubblokal

Som du säkert sett så kommer vi att byta till ny klubblokal under sommaren. Men vi flyttar inte långt, bara c:a 10 meter åt höger.

Aktuell information om flytten hittar du här.
Kolla gärna denna sida lite då och då, särskilt om du är aktiv i eller intresserad av klubbverksamheten i Lunden.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Möte om klubbflytt

Det kommer självklart att bli en hel del praktiskt jobb i samband med att våra klubbar på Lundgatan 1 flyttar till lokalen bredvid. Nu skall detta planeras och genomföras.

Onsdagen den 1 juni kl 18 har vi ett planeringsmöte.
Vi samlas i nuvarande klubblokal och sedan går vi över till den nya. Vill du vara med på detta möte så är det bara att komma – ingen föranmälan behövs.

Vill och kan du sedan hjälpa till med den praktiska flytten så hör gärna av dig till din klubbs ordförande. Kontaktinformation hittar du på din klubbs sida:
Göta Lejon
Gripen
Yggdrasil

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Klubbarna flyttar

Våra klubbar, som hållit till i källarlokalen på Lundgatan 1 i drygt 30 år, kommer nu att flytta. Men det blir inte långt, ingången till den nya lokalen ligger knappt 10 meter från nuvarande ingång.

Vår hyresvärd behöver källarlokalen men har i stället erbjudit oss att flytta till den nya lokalen i hörnet S:t Pauligatan/Lundgatan. Lokalen ligger i markplan vilket gör att vi syns bättre. Den är ungefär lika stor, men det är flera rum i två plan. Vi som sett den nya lokalen ser stora möjligheter i denna lokal.

Flytten kommer att påbörjas i juni och självklart kommer det att påverka verksamheten i klubbarna. Mer om detta kommer både här på hemsidan och i de olika forum som klubbarna använder. Inför höstterminen räknar vi med att all klubbverksamhet är igång i den nya lokalen.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Medlemsavgiften 2022

I dag skickade jag, Janne Otterström, ut påminnelser via mail om medlemsavgiften 2022. Som det står i mailet så är detta ett erbjudande om fortsatt medlemskap. För dig som är aktiv i klubbens verksamhet är medlemsavgiften obligatorisk, men ni andra är självklart mycket välkomna att vara kvar som medlemmar. Vi vill ju gärna att alla är kvar!

Jag har fått i uppdrag av alla våra klubbar att sköta deras medlemsregister och det är därför som jag skickat dessa påminnelser. Men registreringen av inbetalda avgifter görs manuellt, så hör väldigt gärna av dig om något har blivit fel.

Har du tankar eller synpunkter kring detta så hör av dig till mig, Janne.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Westvind, Yggdrasil

Gripen öppnar

Nu öppnar Gripen sin verksamhet på tisdagar för ungdomar födda 2002 eller senare.

Välkomna!

Postat i Gripen

Stängt året ut

Tyvärr kommer all verksamhet i klubbarna på Lundgatan 1 att hålla stängt året ut på grund av den ökade spridningen av Corona.

Det är ett tråkigt beslut, men det känns bäst just. Vi hoppas verkligen att vi kan återuppta klubbverksamheten så snart som möjligt.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Fortsatt stängt på Gripen

Tyvärr fortsätter den kraftiga spridningen av Corona. Gripen kommer därför att ha stängt året ut om det inte sker någon positiv förändring innan årsskiftet.

Postat i Gripen

Gripens Plusgiro fungerar

Som ni nog vet så pratade jag med “support” vid ett tillfälle och sedan skrev jag två brev – allt utan resultat.

Så kontaktade jag Nordeas support på webben i går – som inte kan lösa enskilda ärenden enligt deras hemsida. Till min stora förvåning fick jag ett snabbt svar, och nu är spärren för Gripens Plusgiro borttagen.

Jag förstår inte vilka problem som funnits tidigare, men jag tackar handläggaren hos Nordea för att snabbt ha löst vårt problem.

//JANNE – ordförande i Gripen

Postat i Gripen

Gripens Plusgiro spärrat

Nordea har spärrat Gripens Plusgiro för betalningar!

Efter att ha fått det kryptiska meddelandet “Du har överskridit din dagliga maxgräns” när jag, Janne, försökte betala januari månads räkningar så var jag i kontakt med deras support. Jag fick då veta att orsaken var att vi inte lämnat alla uppgifter som banken behöver för att stoppa penningtvätt. Jag fick också hjälp för att uppdatera våra uppgifter, och det har jag gjort.

Eftersom problemet inte avhjälpts så skrev jag ett brev till Nordea den 27 januari, postade det dagen efter. Nordea har inte svarat på detta brev, och fortfarande kan vi inte betala våra räkningar. Det känns riktigt hopplöst, får verkligen en stor bank som Nordea behandla en liten kund som Gripen på detta sätt?

Jag har skrivit ett nytt brev som jag postade 12 februari. Men kommer det att hjälpa?

Är det någon som kan hjälpa oss mot Nordea så skicka gärna ett mail till mig.

Postat i Gripen