Anmälningsdatum sommarläger ändrat.

Eftersom jobbardagarna (pga Corona Pandemin) nu ligger planerade senare i år så har vi också flyttat fram sista anmälningsdatumet för sommarens läger. Om du vill tillgodoräkna dig förtur från jobbardagar så är alltså nytt datum satt till 11 april.

Postat i Nyheter

Jobbardagar 2021

Nu finns all information om vårens jobbardagar här på hemsidan. På grund av Corona pandemin och de fortsatta restriktionerna som gäller, så har vi flyttat fram jobbardagarna och genom för dessa med ett lite annorlunda upplägg jämfört med tidigare år.

Läs mer under menyn Läger/Jobbardagar 2021.

Om något verkar konstigt eller fel så skicka gärna ett mail till Christian, så skall vi titta på det. Något kan ha blivit fel i texten som vi i så fall behöver rätta upp.

Postat i Nyheter

Sommarläger 2021

Nu finns äntligen sommarens lägerprogram här på hemsidan. Vi ber om ursäkt för att det kommer så sent i år.

Läs mer under menyn Läger.

Om något verkar konstigt eller fel så skicka gärna ett mail till Christian, så skall vi titta på det. Något kan ha blivit fel i texten som vi i så fall behöver rätta upp.

Postat i Nyheter

Göta Lejon öppnar

Nu öppnar Göta Lejon igen på lördagar i första hand för ungdomar födda 2002 eller senare. Läs mer på klubbens sida.

Postat i Nyheter

Medlemsavgiften 2021

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2021. Många har redan gjort det, både innan och efter meddelande om detta gick ut med mail. Stort tack till alla er, det hjälper oss så mycket när vi inte behöver påminna.

I dag skickade vi de sista fakturorna med post. De går till er som vi inte har mailadress till. Tyvärr blir det allt dyrare att skicka brev, så får du fakturan med brev så meddela gärna en mailadress. Det kan du göra genom att uppdatera dina uppgifter via en av de länkar som finns här eller med ett mail till Janne.

Vill du veta mer om vilken medlemsavgift som gäller för just din klubb så gå in på klubbens sida under menyn Klubbar.

Vi hoppas att alla vill vara kvar som medlemmar. För aktiva är det obligatoriskt men deltar du inte i verksamheten just nu så är ditt stöd som medlem ändå mycket viktigt. Och har du möjlighet att betala senast den 1 mars så hjälper det oss som hanterar medlemsavgifter.

Du får också gärna rekrytera nya medlemmar. För Gripen och Sjölejonet går det i dagsläget att anmäla nya medlemmar via formulär. För övriga klubbar gäller det som står på respektive klubbs sida.

Postat i Nyheter

Seglarskolan 2021

Vi hoppas att alla har haft det bra under jul och nyår.
Ännu är det vinter, men snart kommer ju vår och sommar med verksamhet vid Boviks Seglarskola.
Om en dryg vecka, 21 januari, så kommer vi att planera vårens och sommarens verksamhet.
Har du tankar, förslag eller idéer så hör av dig.
Och som alltid, när programmet är klart så presenteras det här på hemsidan.

JO_P1050259
Postat i Nyheter

Fortsatt stängt

Corona fortsätter att spridas i samhället och det har medfört nya och hårdare rekommendationer.

Det är ju väldigt tråkigt att det påverkar våra klubbar på Lundgatan 1, men samtidigt är det viktigt att vi gör vad vi kan för att minska spridningen. Därför har klubbarna fortsatt stängt till 24 januari. Därefter gör vi en ny bedömning. Så håll ut, så fort det är möjligt så kommer vi att återuppta klubbverksamheten.

Postat i Nyheter

Stängt p.g.a. Corona

Samtliga klubbar med verksamhet på Lundgatan 1 har beslutat att hålla stängt de närmaste veckorna.

Vi beklagar detta men tycker att det är viktigt just nu när spridningen av Corona-viruset ökar i Västra Götalandsregionen.

Nya besked kommer efter den 19 november.

Postat i Nyheter

Nytt om Corona

På grund av de nya lokala rekommendationerna för bland annat Västra Götalandsregionen så har styrelsen för Västra Distriktet beslutat om några ytterligare åtgärder.

Det innebär bland annat att Spellägret ställs in och att så mycket som möjligt av verksamheten skall drivas på distans.

Mer om detta kan du läsa här.

Om det påverkar din klubb kan du läsa på klubbens sida under menyn Klubbar.

Postat i Nyheter

Klubbarna påverkas av Corona

Som du säkert redan sett och hört så gäller nya, striktare rekommendationer när det gäller Corona för bland annat verksamhet inomhus.

Detta påverkar vår klubbverksamhet på Lundgatan 1 och klubbarna där har beslutat om att ställa in eller begränsa sin verksamhet där under de närmaste veckorna. Kolla under menyn Klubbar vad som gäller just din klubb – och följ informationen här på hemsidan.

Postat i Nyheter