Nu pågår flytten

Nu är vi i full gång med klubbarnas flytt till den nya klubblokalen. Det finns ett stort intresse av att hjälpa till och allt flyter verkligen på bra.

Här hittar du alltid aktuell information om flytten!

Postat i Göta Lejon, Gripen, Nyheter, Sjölejonet, Yggdrasil

Flytt till ny klubblokal

Som du säkert sett så kommer vi att byta till ny klubblokal under sommaren. Men vi flyttar inte långt, bara c:a 10 meter åt höger.

Aktuell information om flytten hittar du här.
Kolla gärna denna sida lite då och då, särskilt om du är aktiv i eller intresserad av klubbverksamheten i Lunden.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Möte om klubbflytt

Det kommer självklart att bli en hel del praktiskt jobb i samband med att våra klubbar på Lundgatan 1 flyttar till lokalen bredvid. Nu skall detta planeras och genomföras.

Onsdagen den 1 juni kl 18 har vi ett planeringsmöte.
Vi samlas i nuvarande klubblokal och sedan går vi över till den nya. Vill du vara med på detta möte så är det bara att komma – ingen föranmälan behövs.

Vill och kan du sedan hjälpa till med den praktiska flytten så hör gärna av dig till din klubbs ordförande. Kontaktinformation hittar du på din klubbs sida:
Göta Lejon
Gripen
Yggdrasil

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Klubbarna flyttar

Våra klubbar, som hållit till i källarlokalen på Lundgatan 1 i drygt 30 år, kommer nu att flytta. Men det blir inte långt, ingången till den nya lokalen ligger knappt 10 meter från nuvarande ingång.

Vår hyresvärd behöver källarlokalen men har i stället erbjudit oss att flytta till den nya lokalen i hörnet S:t Pauligatan/Lundgatan. Lokalen ligger i markplan vilket gör att vi syns bättre. Den är ungefär lika stor, men det är flera rum i två plan. Vi som sett den nya lokalen ser stora möjligheter i denna lokal.

Flytten kommer att påbörjas i juni och självklart kommer det att påverka verksamheten i klubbarna. Mer om detta kommer både här på hemsidan och i de olika forum som klubbarna använder. Inför höstterminen räknar vi med att all klubbverksamhet är igång i den nya lokalen.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Medlemsavgiften 2022

I dag skickade jag, Janne Otterström, ut påminnelser via mail om medlemsavgiften 2022. Som det står i mailet så är detta ett erbjudande om fortsatt medlemskap. För dig som är aktiv i klubbens verksamhet är medlemsavgiften obligatorisk, men ni andra är självklart mycket välkomna att vara kvar som medlemmar. Vi vill ju gärna att alla är kvar!

Jag har fått i uppdrag av alla våra klubbar att sköta deras medlemsregister och det är därför som jag skickat dessa påminnelser. Men registreringen av inbetalda avgifter görs manuellt, så hör väldigt gärna av dig om något har blivit fel.

Har du tankar eller synpunkter kring detta så hör av dig till mig, Janne.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Westvind, Yggdrasil

Stängt året ut

Tyvärr kommer all verksamhet i klubbarna på Lundgatan 1 att hålla stängt året ut på grund av den ökade spridningen av Corona.

Det är ett tråkigt beslut, men det känns bäst just. Vi hoppas verkligen att vi kan återuppta klubbverksamheten så snart som möjligt.

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Städdag 2 december

Hej alla glada medlemmar i klubbarna på Lundgatan 1!

Lördagen den 2 december kl 12 kommer vi ha en städdag på klubben, men den här städdagen kommer vara lite speciell. Vi kommer gå igenom de väskor med figurer som står i biljardrummet, för att se vilka som inte är märkta med namn och används regelbundet på klubben.
Vi kommer även gå igenom saker som står nere i källaren.
De väskor, figurer och spel som inte är märkta och inte behövs för verksamheten/inte har någon nytta kommer att auktioneras ut eller ställas till förfogande som låne-arméer, etc.
VI kommer även gå igenom en hel del annat spelmaterial, för att se vad som skall försvinna i auktionen, så har du privata saker: Se texten nedan.

SE DÄRFÖR TILL ATT MÄRKA UPP SAKER SOM SKALL STÅ PÅ KLUBBEN ELLER TA HEM SAKER SOM INTE BEHÖVER STÅ DÄR HELA TIDEN!

städdag

Postat i Göta Lejon, Gripen, Sjölejonet, Yggdrasil

Sjölejonet byter till tisdagar

I höst byter Sjölejonet verksamhetsdag till tisdagar i jämna veckor. Det beror både på att klubbens ledare har svårt för att vara där på måndagar och att Gripen behöver ledarhjälp på tisdagar. Vi hoppas självklart att detta skall passa klubbens medlemmar och önskar er välkomna fr o m 2 september.

Postat i Sjölejonet